11/04/2023 11/04/2023 Ευχετήριο μήνυμα για το Πάσχα απευθυνόμενο στους Χριστιανούς, εξέδωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παράλληλα κάνει λόγο για διατήρηση των χαρακτηριστικών «της ενότητας, της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης στα εδάφη της Ανατολίας, όπου οι διαφορετικές πεποιθήσεις, οι πολιτισμοί και οι παραδόσεις ζουν ελεύθερα με ειρήνη και γαλήνη από το παρελθόν μέχρι...
11 Απριλίου, 2023 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 21:35

Ο Ερντογάν εύχεται στους Χριστιανούς για το Πάσχα

Διαδώστε:
Ο Ερντογάν εύχεται στους Χριστιανούς για το Πάσχα

Ευχετήριο μήνυμα για το Πάσχα απευθυνόμενο στους Χριστιανούς, εξέδωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος παράλληλα κάνει λόγο για διατήρηση των χαρακτηριστικών «της ενότητας, της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης στα εδάφη της Ανατολίας, όπου οι διαφορετικές πεποιθήσεις, οι πολιτισμοί και οι παραδόσεις ζουν ελεύθερα με ειρήνη και γαλήνη από το παρελθόν μέχρι σήμερα».

Αναλυτικά το μήνυμα του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:

«Εύχομαι στους Χριστιανούς πολίτες μας για το Πάσχα.

Συνεχίζουμε να διατηρούμε ζωντανά τα χαρακτηριστικά της ενότητας, της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης στα εδάφη της Ανατολίας, όπου οι διαφορετικές πεποιθήσεις, οι πολιτισμοί και οι παραδόσεις ζουν ελεύθερα με ειρήνη και γαλήνη από το παρελθόν μέχρι σήμερα.

Υπό την σκέπη της Τουρκικής Δημοκρατίας, βλέπουμε κάθε έναν από τους πολίτες μας ως μια εξαιρετική αξία αυτού του μεγάλου έθνους και μαζί βαδίζουμε χέρι-χέρι προς ένα ισχυρότερο και πιο ευημερούν μέλλον. Με την ευκαιρία του Πάσχα, εύχομαι στους Χριστιανούς πολίτες μας και σε όλους τους Χριστιανούς ευημερία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων