16/01/2020 16/01/2020 Του Γιώργου Φερδή Με μεγάλη συμμετοχή από πιστούς τελέστηκε ο μεγας πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Αντωνίου, στον ομώνυμο ναό των Πατησίων. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος συμπαραστατούμενος από αρκετούς ιερείς της Αρχιεπισκοπής. Πλήθος κόσμου προσκυνούσε την εικόνα στο κέντρο του ναού σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στμόσφαιρα. Ο κ....
16 Ιανουαρίου, 2020 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 22:01

Ο Εσπερινός στον ΙΝ Αγίου Αντωνίου στα Άνω Πατήσια

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός στον ΙΝ Αγίου Αντωνίου στα Άνω Πατήσια

Του Γιώργου Φερδή

Με μεγάλη συμμετοχή από πιστούς τελέστηκε ο μεγας πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Αντωνίου, στον ομώνυμο ναό των Πατησίων.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος συμπαραστατούμενος από αρκετούς ιερείς της Αρχιεπισκοπής.

Πλήθος κόσμου προσκυνούσε την εικόνα στο κέντρο του ναού σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στμόσφαιρα.

Ο κ. Φιλόθεος μίλησε για την γεροντική μορφή του Αγίου Αντωνίου και για την ασκητική ζωή που είχε.

Ο προϊστάμενος του ναού π. Θεολόγος Αλεξανδράκης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Επίσκοπο Ρωγών. Στο τέλος ο Επίσκοπος Φιλόθεος με τους ιερείς ευλόγησαν τα κόλυβα του Αγίου Αντωνίου.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων