15/07/2021 15/07/2021 Στο Ναύπλιο βρέθηκε την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτισμού με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου για τα έργα πολιτισμού που έχουν ξεκινήσει. Ο κ. Διδασκάλου συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού και την Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου, επισκέφτηκαν τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου...
15 Ιουλίου, 2021 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2021 - 13:49

Ο Γ.Γ. του Υπ. Πολιτισμού στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ο Γ.Γ. του Υπ. Πολιτισμού στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου

Στο Ναύπλιο βρέθηκε την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτισμού με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου για τα έργα πολιτισμού που έχουν ξεκινήσει.

Ο κ. Διδασκάλου συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού και την Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου, επισκέφτηκαν τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο καθώς και το “Ενετικό κτήριο”, πλησίον του ναού.

Ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε πως άμεσα θα ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης των σημαντικών φθορών στο ναό αλλά και στο διπλανό Ενετικό κτήριο.

 

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Γ.Γ. Γιώργου Διδασκάλου και του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού:

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων