13/10/2021 13/10/2021 Στο Δημαρχείο Δήμος Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων πραγματοποιήθηκε, συνάντηση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με τον Γερμανό Δήμαρχο Dirk Hasenfuss της Πόλης Nieder-Olm της περιοχής Reinhessen, μετά από επιθυμία του. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης Δρ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς δεδομένου ότι η OAK φιλοξένησε τις προηγούμενες μέρες αποστολή...
13 Οκτωβρίου, 2021 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2021 - 17:26

Ο Γενικός Διεθυντής της ΟΑΚ στο Δημαρχείο Πλατανιά

Διαδώστε:
Ο Γενικός Διεθυντής της ΟΑΚ στο Δημαρχείο Πλατανιά

Στο Δημαρχείο Δήμος Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων πραγματοποιήθηκε, συνάντηση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με τον Γερμανό Δήμαρχο Dirk Hasenfuss της Πόλης Nieder-Olm της περιοχής Reinhessen, μετά από επιθυμία του. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης Δρ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς δεδομένου ότι η OAK φιλοξένησε τις προηγούμενες μέρες αποστολή από τον παραπάνω Δήμο στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος.

ΠΗΓΗ: FLASHNEWS

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων