28/05/2020 28/05/2020 Παρακολουθήστε το Β΄ μέρος από την «1η Διαδικτυακή Σύναξη με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας» με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2020: Σημειώνεται επίσης, ότι το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ από τον Άθωνα. Η συμμετοχή των ψηφιακών αναγνωστών...
28 Μαΐου, 2020 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 9:27

Ο Γέροντας Εφραίμ συζητεί με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας (Β’ Μέρος)

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ συζητεί με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας (Β’ Μέρος)

Παρακολουθήστε το Β΄ μέρος από την «1η Διαδικτυακή Σύναξη με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας» με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2020:

Σημειώνεται επίσης, ότι το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ από τον Άθωνα. Η συμμετοχή των ψηφιακών αναγνωστών της Πεμπτουσίας και του Ορθοδοξία στο Ψηφιακό Αρχονταρίκι τις τρεις προηγούμενες φορές ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που καταδεικνύει την πνευματική ωφέλεια από αυτή την ψηφιακή σύνδεση με το Άγιον Όρος και ιδιαίτερα τη συνάντηση και συζήτηση με τον Καθηγούμενο Εφραίμ Βατοπαιδινό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το 4ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο 4ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εάν εγγραφείτε στο 4ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε. 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων