27/11/2019 27/11/2019 “Ο Γέροντας Ιερώνυμος Σιμωνοπετρίτης κατηγορήθηκε για κάτι που ποτέ δεν έκανε αλλά δεν πρόδωσε ποτέ τον ένοχο” είχε πει με έμφαση, μεταξύ άλλων, πριν από λίγο καιρό ο Νομικός Πάνος Αναγνωστόπουλος, σε αποκλειστική συνέντευξή του στην Πεμπτουσία, όπου κατέθεσε τις εμπειρίες του και άλλες αγαθές αναμνήσεις για τον Μακαριστό Γέροντα Ιερώνυμο Σιμωνοπετρίτη, Πνευματικό πατέρα στο...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 21:20

“Ο Γερ. Ιερώνυμος Σιμωνοπετρίτης κατηγορήθηκε για κάτι που ποτέ δεν έκανε αλλά δεν πρόδωσε ποτέ τον ένοχο”

Διαδώστε:
“Ο Γερ. Ιερώνυμος Σιμωνοπετρίτης κατηγορήθηκε για κάτι που ποτέ δεν έκανε αλλά δεν πρόδωσε ποτέ τον ένοχο”

“Ο Γέροντας Ιερώνυμος Σιμωνοπετρίτης κατηγορήθηκε για κάτι που ποτέ δεν έκανε αλλά δεν πρόδωσε ποτέ τον ένοχο” είχε πει με έμφαση, μεταξύ άλλων, πριν από λίγο καιρό ο Νομικός Πάνος Αναγνωστόπουλος, σε αποκλειστική συνέντευξή του στην Πεμπτουσία, όπου κατέθεσε τις εμπειρίες του και άλλες αγαθές αναμνήσεις για τον Μακαριστό Γέροντα Ιερώνυμο Σιμωνοπετρίτη, Πνευματικό πατέρα στο Σιμωνοπετρίτικο μετόχι της Αναλήψεως στο Βύρωνα.

Αναφέρθηκε- όπως προαναφέρθηκε- και στο μαρτύριό του να εξοριστεί από το μοναστήρι του με την κατηγορία μιας οικονομικής ατασθαλίας που δεν είχε διαπράξει. Ο Γέροντας αν και ήξερε τον πραγματικό ένοχο δεν μίλησε… Δεν παρέλειψε δε ο έγκριτος Νομικός να αναφέρει και την ευωδία από τα λείψανα του Αγίου που αισθάνεται κάθε φορά.

Δείτε το απόσπασμα από την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων