02/08/2022 03/08/2022 Ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά προς την Ορθοδοξία του πρώην Διοικητή του Αγίου Όρους Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022, κάνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Ο Σταύρος Ψυχάρης υπηρέτησε τον ελληνικό Τύπο επί δεκαετίες, από θέσεις ευθύνης μάλιστα. Σημαντική υπήρξε η...
02 Αυγούστου, 2022 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 0:04

Μήνυμα του Γιάννη Οικονόμου για τον Σταύρο Ψυχάρη και την Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Μήνυμα του Γιάννη Οικονόμου για τον Σταύρο Ψυχάρη και την Ορθοδοξία

Ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά προς την Ορθοδοξία του πρώην Διοικητή του Αγίου Όρους Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022, κάνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ο Σταύρος Ψυχάρης υπηρέτησε τον ελληνικό Τύπο επί δεκαετίες, από θέσεις ευθύνης μάλιστα. Σημαντική υπήρξε η προσφορά του και στο χώρο της Ορθοδοξίας. Αιωνία η μνήμη του», αναφέρει ο κ. Οικονόμου με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων