16/02/2023 16/02/2023 Συναγερμό έχουν σημάνει στον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος, τηλεφωνικές απάτες σε βάρος κληρικών. Ο Ι.Σ.Κ.Ε. εφιστά ιδιαίτερη προσοχή στους κληρικούς, μετά από αναφορές για παραπλανητικά τηλεφωνήματα αγνώστων σε ανυποψίαστα μέλη του. Συγκεκριμένα κληρικοί ανέφεραν πως έγιναν αποδέκτες τηλεφωνημάτων από αγνώστους που συστήνονται ως μέλη του Δ. Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, οι οποίοι υπόσχονται...
16 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 - 21:44

Ο Ι.Σ.Κ.Ε. ενημερώνει για παραπλανητικά τηλεφωνήματα σε Κληρικούς

Διαδώστε:
Ο Ι.Σ.Κ.Ε. ενημερώνει για παραπλανητικά τηλεφωνήματα σε Κληρικούς

Συναγερμό έχουν σημάνει στον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος, τηλεφωνικές απάτες σε βάρος κληρικών. Ο Ι.Σ.Κ.Ε. εφιστά ιδιαίτερη προσοχή στους κληρικούς, μετά από αναφορές για παραπλανητικά τηλεφωνήματα αγνώστων σε ανυποψίαστα μέλη του.

Συγκεκριμένα κληρικοί ανέφεραν πως έγιναν αποδέκτες τηλεφωνημάτων από αγνώστους που συστήνονται ως μέλη του Δ. Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, οι οποίοι υπόσχονται διευκολύνσεις για την καταβολή του εφάπαξ ή της σύνταξης και ζητούν την καταβολή χρημάτων.

Ο ΙΣΚΕ με ανακοίνωση του ζητά από τους Κληρικούς να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ενέργειες που σκοπό έχουν την εξαπάτηση τους, προφανώς για την απόσπαση χρηματικού ποσού.

Ενημερώνει επίσης πως τα θέματα της σύνταξης και του εφάπαξ διεκπεραιώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Ιερών Μητροπόλεων, στις οποίες ανήκουν οι Κληρικοί σε συνεργασία με το ΕΦΚΑ.

Για να αντιμετωπιστεί η απάτη αυτή, ο ΙΣΚΕ καλεί όσους γίνονται δέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων, να υποβάλλουν αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων