24/10/2019 25/10/2019 Το πως γνώρισε τον όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη περιγράφει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός που προέβλεψε ο Όσιος, ότι ο Βαρθολομαίος θα γινόταν Πατριάρχης όσο ήταν ακόμη Φιλαδελφείας. Μάλιστα από τη χαρά του, ο Ιάκωβος Τσαλίκης έστειλε χρήματα...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2019 - 9:05

Οικ. Πατριάρχης: “Ο Ιάκωβος Τσαλίκης προέβλεψε ότι θα γίνω Πατριάρχης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οικ. Πατριάρχης: “Ο Ιάκωβος Τσαλίκης προέβλεψε ότι θα γίνω Πατριάρχης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πως γνώρισε τον όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη περιγράφει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός που προέβλεψε ο Όσιος, ότι ο Βαρθολομαίος θα γινόταν Πατριάρχης όσο ήταν ακόμη Φιλαδελφείας.

Μάλιστα από τη χαρά του, ο Ιάκωβος Τσαλίκης έστειλε χρήματα για κεράσματα στον Βαρθολομαίο όταν έμαθε για την εκλογή του. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δήλωσε ευχαριστημένος που αξιώθηκε να τον κατατάξει στο Αγιολόγιο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων