22/09/2021 23/09/2021 Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». «Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:14
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 1:40

O Ηλίας Βρεττός για το τάμα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα

Διαδώστε:
O Ηλίας Βρεττός για το τάμα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα

Για το διέξοδο που βρήκε στην θρησκεία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Εκπλήρωσα ένα τάμα μου στην Νάξο το καλοκαίρι, που είχα κάνει μετά το ατύχημα» σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής. «Με πήγαν στην Παναγιά Αργοκοιλιώτισσα στην Νάξο, μέσα μια σπηλιά και εκπλήρωσα το τάμα που δεν μπορούσα την πρώτη φορά» πρόσθεσε.

«Βρήκα διέξοδο μετά το ατύχημα μου στη θρησκεία» τόνισε, ενώ όπως είπε μετά το ατύχημα είναι αρτιμελής σε ένα επίπεδο, αλλά «όχι όπως πριν». «Η πίστη πάντα υπήρχε. Μετά το ατύχημα ένιωσα το θείο άγγιγμα και επέζησα από θαύμα» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον Ηλία Βρεττό, μετά το ατύχημα του, έχει τεράστιες τομές στο σώμα, ενώ ακόμα έχει πόνους. «Έμαθα να ζω με τους πόνους. Είχαν τραυματιστεί και οι φωνητικές μου χορδές με το τρακάρισμα. Τελικά τα κατάφερα και ορθοπεδικά και φωνητικά» υπογράμμισε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο πνευματικός του, του είπε ότι το ατύχημα οφείλονταν στη γλωσσοφαγιά και τη βασκανία.

Παρακολουθήστε:

ΔΙΑBΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκπλήρωσε τάμα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα ο Βρεττός

Ηλίας Βρεττός: Το συγκλονιστικό θαύμα της Αγίας Φιλοθέης που βίωσε

 

Πηγή: megatv.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων