08/11/2022 08/11/2022 Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου μετέβη σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης προκειμένου να υπογράψει στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κυρό Χρυσόστομο Β’. Αφότου υπέγραψε το βιβλίο των συλλυπητηρίων, ο Υπουργός Εξωτερικών προέβη σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους αναφέροντας ότι «ο εκλιπών Αρχιεπίσκοπος αγωνίστηκε για την ενότητα της ορθοδοξίας, τόσο με την...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 11:59

Ο Ιωάννης Κασουλίδης υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Ιωάννης Κασουλίδης υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου μετέβη σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης προκειμένου να υπογράψει στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κυρό Χρυσόστομο Β’.

Αφότου υπέγραψε το βιβλίο των συλλυπητηρίων, ο Υπουργός Εξωτερικών προέβη σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους αναφέροντας ότι «ο εκλιπών Αρχιεπίσκοπος αγωνίστηκε για την ενότητα της ορθοδοξίας, τόσο με την πολιτική που ακολούθησε όσο και για την συμπαράσταση που προσέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων