27/11/2020 27/11/2020 Την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων ενόψει και της εορτής του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε σήμερα μαζί τους. Συγκεκριμένα -σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές- ο κ.Μητσοτάκης κατά...
27 Νοεμβρίου, 2020 - 11:37

Ο κ. Μητσοτάκης για τον εορτασμό του Αγ. Ανδρέα

Διαδώστε:
Ο κ. Μητσοτάκης για τον εορτασμό του Αγ. Ανδρέα

Την ανάγκη αυστηρότατης τήρησης των υγειονομικών μέτρων ενόψει και της εορτής του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε σήμερα μαζί τους.

Συγκεκριμένα -σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές- ο κ.Μητσοτάκης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Πατρέων και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας υπογράμμισε την αυξημένη υγειονομική επιβάρυνση στην περιοχή, που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, «γεγονός που επιβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή από τους πολίτες και ζήτησε από τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλουν σε αυτό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων