12/09/2020 12/09/2020 Στην εκπομπή “Ενημέρωση στις 15.00”, στις 11.09.2020, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προσκεκλημένος του δημοσιογράφου κ. Μάκη Θεοδώρου στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Astra. Απάντησε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, αναφερόμενος σε αρκετά επίκαιρα θέματα, όπως στην πανδημία του κορονοϊού και την στάση της Εκκλησίας, στις μάσκες στα σχολεία, αλλά και...
12 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2020 - 17:22

“Ο κ. Τσιόδρας είναι ευλαβέστατος, πιστός, ο ίδιος ιεροψάλτης”

Διαδώστε:
“Ο κ. Τσιόδρας είναι ευλαβέστατος, πιστός, ο ίδιος ιεροψάλτης”

Στην εκπομπή “Ενημέρωση στις 15.00”, στις 11.09.2020, βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προσκεκλημένος του δημοσιογράφου κ. Μάκη Θεοδώρου στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Astra. Απάντησε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, αναφερόμενος σε αρκετά επίκαιρα θέματα, όπως στην πανδημία του κορονοϊού και την στάση της Εκκλησίας, στις μάσκες στα σχολεία, αλλά και στην πρόσφατη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί εκ μέρους των Τούρκων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα. Εμείς οι εκκλησιαστικοί ξέρουμε, όπως είπε χαρακτηριστικά, ότι ο κ. Τσιόδρας είναι ένας άνθρωπος ευλαβέστατος, πιστός, ο ίδιος ιεροψάλτης, πολύτεκνος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων