21/11/2020 21/11/2020 Ο Κωνσταντίνος Βλάσης  υφυπουργός Εξωτερικών, με αρμοδιότητα τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού, έστειλε το δικό του μήνυμα για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ αναφέρθηκε στην Ιερά Μονή Έλωνας με τη θαυματουργή Εικόνα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας που σήμερα πανηγυρίζει.  Χαρακτηριστικά έγραψε : “Εισόδια της Θεοτόκου σήμερα. Ημέρα γιορτής για...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 13:04

Ο Κ. Βλάσης για τα Εισόδια της Θεοτόκου και τις Ένοπλες Δυνάμεις

Διαδώστε:
Ο Κ. Βλάσης για τα Εισόδια της Θεοτόκου και τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Κωνσταντίνος Βλάσης  υφυπουργός Εξωτερικών, με αρμοδιότητα τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού, έστειλε το δικό του μήνυμα για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ αναφέρθηκε στην Ιερά Μονή Έλωνας με τη θαυματουργή Εικόνα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας που σήμερα πανηγυρίζει.  Χαρακτηριστικά έγραψε : “Εισόδια της Θεοτόκου σήμερα. Ημέρα γιορτής για την Ορθοδοξία μας, για το Λεωνίδιο Αρκαδίας και την Ιερά Μονή της Έλωνας με τη θαυματουργή εικόνα. Εορτάζουν, όμως, και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, που με αυταπάρνηση και θάρρος υπερασπίζονται την Πατρίδα μας από τον Έβρο έως την Κρήτη κι από το Ιόνιο μέχρι το Καστελλόριζο. Χρόνια πολλά σε όλους!!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων