16/11/2020 16/11/2020 Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Βλάσης συμμετείχε στη διαδικτυακή υπουργική διάσκεψη για την θρησκευτική ελευθερία και ενημέρωσε τους συνομιλητές του, υπουργούς Εξωτερικών από Ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες, για θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία με ιδιαίτερες αναφορές στην Αγία Σοφία, τη Μονή της Χώρας και τη Θεολογική Σχολή της Χαλκής και την...
16 Νοεμβρίου, 2020 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2020 - 19:00

Ο Κ. Βλάσης σε διάσκεψη για τη θρησκευτική ελευθερία

Διαδώστε:
Ο Κ. Βλάσης σε διάσκεψη για τη θρησκευτική ελευθερία

Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Βλάσης συμμετείχε στη διαδικτυακή υπουργική διάσκεψη για την θρησκευτική ελευθερία και ενημέρωσε τους συνομιλητές του, υπουργούς Εξωτερικών από Ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες, για θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία με ιδιαίτερες αναφορές στην Αγία Σοφία, τη Μονή της Χώρας και τη Θεολογική Σχολή της Χαλκής και την προστασία των Πατριαρχείων. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, ο υφυπουργός Κώστας Βλάσης, θα συμμετάσχει αύριο, Τρίτη 17 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει διαδικτυακά στο φόρουμ της διεθνούς συμμαχίας για τη θρησκευτική ελευθερία, που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ.

Δείτε την ανάρτησή του: 

«Παρών» στη διαδικτυακή υπουργική διάσκεψη για την προώθηση της θρησκευτικής ελευθερίας (Βαρσοβία), όπου συμμετείχαν υπουργοί Εξωτερικών από Γερμανία, Γαλλία, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και πολλές άλλες χώρες. Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τους συνομιλητές μου για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην Πατρίδα μας, όπως είναι η προστασία των Πατριαρχείων μας, η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης αλλά και η διαφύλαξη του χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας και της Μονής της Χώρας. Η Ελλάδα έχει αποδείξει στην πράξη ότι μάχεται ενάντια στη θρησκευτική μισαλλοδοξία και ότι προωθεί το διάλογο και τον πλουραλισμό, ως ένα ανεπτυγμένο δημοκρατικό κράτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων