16/09/2020 16/09/2020 Για την τοποθέτηση του Σταυρού στο Μαύρο Βουνό και τις αντιδράσεις που εγείρονται, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς, κ. Σεραφείμ. «Τους συγχαίρω από καρδιάς» είπε ο Σεβασμιώτατος για την ανύψωση του Σταυρού στο Μαύρο Βουνό, εκφράζοντας την απορία πους και γιατί τους ενοχλεί, λέγοντας παράλληλα ότι δημοκρατία έχουμε...
16 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:03

«Ο καθένας να τοποθετηθεί μπροστά στην Ιστορία»

Διαδώστε:
«Ο καθένας να τοποθετηθεί μπροστά στην Ιστορία»

Για την τοποθέτηση του Σταυρού στο Μαύρο Βουνό και τις αντιδράσεις που εγείρονται, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς, κ. Σεραφείμ.

«Τους συγχαίρω από καρδιάς» είπε ο Σεβασμιώτατος για την ανύψωση του Σταυρού στο Μαύρο Βουνό, εκφράζοντας την απορία πους και γιατί τους ενοχλεί, λέγοντας παράλληλα ότι δημοκρατία έχουμε και ο καθένας έχει δικαίωμα στην αντίρρηση: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους ενοχλεί, όμως ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του» είπε και συμπλήρωσε: «υπάρχου όμως τόσα προβλήματα στην Καστοριά, ο κόσμος φεύγει, ο κόσμος λιμοκτονεί. Γιατί δεν αντιδρούν σε αυτά».

Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε και στα εθνικά ζητήματα, μιλώντας για την κατάσταση στα ελληνικά νησιά και τον φόβο ισλαμοποιήσης, όπως είπε, της χώρας.

Ακούστε τα όσα ανέφερε: 

Πηγή: sentra.com.gr

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων