26/10/2020 26/10/2020 Ο καθηγητής Δημήτριος Σταθακόπουλος, διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου, Οθωμανολόγος -Τουρκολόγος, Νομικός  και Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας και την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη όπου σχολίασε τις τουρκικές προκλήσεις που απασχολούν την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Ανέλυσε το σκεπτικό του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την σημερινή επίσκεψη...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 16:02

Ο καθηγητής Δ. Σταθακόπουλος στην Pemptousia.fm

Διαδώστε:
Ο καθηγητής Δ. Σταθακόπουλος στην Pemptousia.fm

Ο καθηγητής Δημήτριος Σταθακόπουλος, διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου, Οθωμανολόγος -Τουρκολόγος, Νομικός  και Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας και την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη όπου σχολίασε τις τουρκικές προκλήσεις που απασχολούν την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.

Ανέλυσε το σκεπτικό του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την σημερινή επίσκεψη στην Ελλάδα του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων