11/10/2023 11/10/2023 Επίσκεψη στο Γηροκομείο Αθηνών πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου 2023 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όπως ανέφερε νωρίτερα το ope.gr. Ο Παναγιώτατος βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τα 100 χρόνια του Περιοδικού «Θεολογία». Ο Παναγιώτατος επισκέφθηκε το ίδρυμα για να δει από κοντά το σπουδαίο...
11 Οκτωβρίου, 2023 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2023 - 16:30

Ο Κώστας Μπακογιάννης για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Γηροκομείο Αθηνών

Διαδώστε:
Ο Κώστας Μπακογιάννης για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Γηροκομείο Αθηνών

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Αθηνών πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου 2023 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, όπως ανέφερε νωρίτερα το ope.gr. Ο Παναγιώτατος βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για τα 100 χρόνια του Περιοδικού «Θεολογία».

Ο Παναγιώτατος επισκέφθηκε το ίδρυμα για να δει από κοντά το σπουδαίο έργο που επιτελείται και να συνομιλήσει με τους ωφελούμενους. Στην είσοδο του ιδρύματος τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου.

Με αφορμή την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Γηροκομείο Αθηνών, ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελείται.

«Σήμερα, υποδεχθήκαμε στο Γηροκομείο Αθηνών τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Οι ευλογίες του και η πατρική του αγάπη μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τη σημαντική προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την εξυγίανσή του και τη διασφάλιση της συνέχισης του σπουδαίου κοινωνικού έργου που επιτελεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων