29/06/2021 29/06/2021 “Από το 1925, κάθε χρόνο, με εξαίρεση την κατοχή, στον Άρειο Πάγο τελείται ο Μέγας Εσπερινός. Για τον Απόστολο των εθνών Παύλο και την αγάπη που «πάντα στέγει, πιστεύει, ελπίζει, υπομένει». Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν. Να σας χαιρόμαστε”, αναφέρει ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης σε επίκαιρη ανάρτησή του. Το απόγευμα της...
29 Ιουνίου, 2021 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2021 - 22:16

Ο Κώστας Μπακογιάννης για τον Απόστολο Παύλο

Διαδώστε:
Ο Κώστας Μπακογιάννης για τον Απόστολο Παύλο

“Από το 1925, κάθε χρόνο, με εξαίρεση την κατοχή, στον Άρειο Πάγο τελείται ο Μέγας Εσπερινός. Για τον Απόστολο των εθνών Παύλο και την αγάπη που «πάντα στέγει, πιστεύει, ελπίζει, υπομένει». Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν. Να σας χαιρόμαστε”, αναφέρει ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης σε επίκαιρη ανάρτησή του. Το απόγευμα της Τρίτης παρέστη στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Βράχο του Αρείου Πάγου σε ανάμνηση του κηρύγματος του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων