06/05/2023 06/05/2023 Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η σύζυγος του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη παρέστησαν σήμερα στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Λονδίνο. Η τελετή στέψης πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, δεκάδων αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος...
06 Μαΐου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 19:06

Ο Κύπριος Πρόεδρος και η σύζυγός του στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’

Διαδώστε:
Ο Κύπριος Πρόεδρος και η σύζυγός του στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η σύζυγος του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη παρέστησαν σήμερα στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Λονδίνο.

Η τελετή στέψης πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, δεκάδων αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του συμμετείχαν, επίσης, σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο περιθώριο της τελετής, για τους αρχηγούς κρατών που προσκλήθηκαν να παραστούν στην τελετή στέψης.

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει την ευκαιρία για την πρώτη επαφή του υπό την ιδιότητα του Προέδρου με την κυπριακή παροικία του Λονδίνου, καθώς θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο προς τιμή του που παραθέτει η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου.

Η επιστροφή του στην Κύπρο θα γίνει την Κυριακή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων