18/08/2020 18/08/2020 Σήμερα, Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος. Ο κ. Βελόπουλος Πρόεδρος του κοινοβουλευτικού κόμματος «Ελληνική Λύση» μετέβη στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου προερχόμενος από τις Καρυές όπου έγινε δεκτός από τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Παύλο Λαυριώτη και την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους. Ο Γέροντας στην προσφώνηση του κ....
18 Αυγούστου, 2020 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 22:20

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Σήμερα, Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, επισκέφθηκε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος Πρόεδρος του κοινοβουλευτικού κόμματος «Ελληνική Λύση» μετέβη στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου προερχόμενος από τις Καρυές όπου έγινε δεκτός από τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Παύλο Λαυριώτη και την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

Ο Γέροντας στην προσφώνηση του κ. Προέδρου ανέφερε ότι «η Εκκλησία είναι όχι με κάποιο κόμμα· που κόμμα σημαίνει κομμάτι αλλά με το όλο». Έτσι η Εκκλησία προσεύχεται για όλο το Ελληνικό έθνος, για όλους τους ορθοδόξους χριστιανούς, για όλο τον κόσμο». Στη συνέχεια ο Γέροντας Εφραίμ δώρησε στον Πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» ένα αντίγραφο της Παναγίας Βηματάρισσας. Ο κ. Βελόπουλος στην αντιφώνησή του αφού ευχαρίστησε το Γέροντα Εφραίμ και τη Μονή τόσο για την υποδοχή, όσο και για την εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας ανέφερε ότι «η Ελλάδα πρέπει να μιμηθεί τη Μονή Βατοπαιδίου και το έργο της» σημειώνοντας ότι «όταν ανάλαβε τη διοίκηση της Μονής πριν 30 χρόνια· η Μονή ήταν σε ερειπιώδη κατάσταση.

Στις 7:30 άρχισε η αγρυπνία για τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων