13/12/2021 13/12/2021 Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κλήθηκε να απαντήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ερωτηθείς αν ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα στους Ιεράρχες για την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά και τη γενικότερη στάση της Εκκλησίας απέναντι...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2021 - 11:25

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για την ατζέντα Μητσοτάκη στη ΔΙΣ

Διαδώστε:
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για την ατζέντα Μητσοτάκη στη ΔΙΣ

Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κλήθηκε να απαντήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς αν ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα στους Ιεράρχες για την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά και τη γενικότερη στάση της Εκκλησίας απέναντι την περίοδο της πανδημίας, ο κ. Οικονόμου απάντηση ότι: “στην ατζέντα της συζήτησης του Πρωθυπουργού. Θυμίζω ότι και για την Εκκλησία υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο που αφορά το καθεστώς με το οποίο πρέπει να γίνονται οι λειτουργίες, η προσέλευση των πιστών στις θρησκευτικές λειτουργίες”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων