02/12/2022 02/12/2022 Τον Υπουργό των Εξωτερικών κ. Νικόλαο Δένδια επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ο Δευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα,  Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ αντηλλάγησαν ευχές για το επερχόμενο Άγιο Δωδεκαήμερο. Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές του ευχές προς τον κ. Υπουργό για τα ονομαστήρια...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 21:23

Ο Λαοδικείας Θεοδώρητος στον Υπουργό Εξωτερικών Νικόλαο Δένδια

Διαδώστε:
Ο Λαοδικείας Θεοδώρητος στον Υπουργό Εξωτερικών Νικόλαο Δένδια

Τον Υπουργό των Εξωτερικών κ. Νικόλαο Δένδια επισκέφθηκε εθιμοτυπικά ο Δευθυντής του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα,  Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ αντηλλάγησαν ευχές για το επερχόμενο Άγιο Δωδεκαήμερο.

Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές του ευχές προς τον κ. Υπουργό για τα ονομαστήρια του, την προσεχή Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, μνήμη του εν Αγιοις ημών Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας.

Στην συνάντηση παρέστη ο Δρ. Λεωνίδας Τζώνης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Hellenic American University και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων