14/12/2019 14/12/2019 Στην 1η Στρατιά, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του Στρατηγού-Διοικητού αυτής, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Φλώρου, προκειμένου να ευλογήσει με την παρουσία του την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η 1η Στρατιά εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων. Ο Στρατηγός ευχαρίστησε τον σεπτό Ποιμενάρχη για την τιμητική του παρουσία, ενώ ο...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 17:44

Ο Λαρίσης Ιερώνυμος στην 1η Στρατιά (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Λαρίσης Ιερώνυμος στην 1η Στρατιά (ΦΩΤΟ)

Στην 1η Στρατιά, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος κατόπιν προσκλήσεως του Στρατηγού-Διοικητού αυτής, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Φλώρου, προκειμένου να ευλογήσει με την παρουσία του την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η 1η Στρατιά εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Ο Στρατηγός ευχαρίστησε τον σεπτό Ποιμενάρχη για την τιμητική του παρουσία, ενώ ο Σεβ. κ. Ιερώνυμος, ο οποίος συνοδευόταν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΛΟΓΙΑ της Μητροπόλεως, στη σύντομη προσλαλιά του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Ενδοξωτάτου αλλά και προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας για όλα όσα προσφέρουν υπέρ της ειρήνης της χώρας μας.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων