29/07/2019 29/07/2019 Πρόκειται για μία σπάνια φωτογραφία που συγκινεί, ενώ είναι μία μοναδική απεικόνιση του Μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου πριν από σαράντα ολόκληρα χρόνια κατά την εορτή της Ευρέσεως της Αγίας Εικόνος της Παναγίας της Τήνου το μακρινό 1979. Κοιτώντας την σε “πλημμυρίζει” έντονη συγκίνηση, ενώ διακρίνονται από αριστερά ο μακαριστός αρχιμανδρίτης Θεοδώρητος Μπουρνής, ο αρχιμανδρίτης...
29 Ιουλίου, 2019 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2019 - 21:31

Ο Μακαριστός 40 χρόνια πριν στην Τήνο

Διαδώστε:
Ο Μακαριστός 40 χρόνια πριν στην Τήνο

Πρόκειται για μία σπάνια φωτογραφία που συγκινεί, ενώ είναι μία μοναδική απεικόνιση του Μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Νικολάου πριν από σαράντα ολόκληρα χρόνια κατά την εορτή της Ευρέσεως της Αγίας Εικόνος της Παναγίας της Τήνου το μακρινό 1979.

Κοιτώντας την σε “πλημμυρίζει” έντονη συγκίνηση, ενώ διακρίνονται από αριστερά ο μακαριστός αρχιμανδρίτης Θεοδώρητος Μπουρνής, ο αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Πολυκανδριώτης (νυν Μητροπολίτης Σύρου) και δεξιά ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φθιώτιδος (τότε Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Πρωτοπαππάς).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων