29/12/2020 29/12/2020 Την θλίψη του για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας εξέφρασε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου. “Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς, κυρού Σεραφείμ, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Είχα την ευλογία...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 9:16

Ο Θ. Καράογλου για τον “ακοίμητο φύλακα” των Καστοριανών

Διαδώστε:
Ο Θ. Καράογλου για τον “ακοίμητο φύλακα” των Καστοριανών

Την θλίψη του για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Καστορίας εξέφρασε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου.

“Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την κοίμηση του Μακαριστού Μητροπολίτη Καστοριάς, κυρού Σεραφείμ, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Είχα την ευλογία να τον γνωρίσω πριν ξεσπάσει η πανδημία και να αντιληφθώ πως επρόκειτο για έναν ακούραστο εργάτη της Ορθοδοξίας μας, με τεράστιο και πολύπλευρο κοινωνικό έργο. Ο Μακαριστός Μητροπολίτης ήταν ακοίμητος φύλακας, συνετός, αφοσιωμένος και στιβαρός καθοδηγητής των Καστοριανών. Ξεχώριζε για την αταλάντευτη πιστότητά του στον Θεό και την Εκκλησία μας, όπως επίσης και για την πηγαία ευσέβειά του. Θα τον θυμάμαι με αισθήματα αγάπης και σεβασμού”, γράφει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων