10/02/2024 10/02/2024 «Είναι προς τιμή της ΝΔ ότι μας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσουμε κατά συνείδηση. Και ενώ το κάνει ο πρωθυπουργός, υφιστάμεθα μπούλινγκ από κάποιους συναδέλφους σας ότι αυτό το κάνουμε δήθεν “γιατί έχουμε προνομιακές σχέσεις με την εκκλησία». Αυτά είπε μεταξύ ‘αλλων ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για...
10 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:27

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος για το νομοσχέδιο περί “γάμου” ομόφυλων: “Υφιστάμεθα μπούλινγκ” επειδή θα το καταψηφίσω

Διαδώστε:
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος για το νομοσχέδιο περί “γάμου” ομόφυλων: “Υφιστάμεθα μπούλινγκ” επειδή θα το καταψηφίσω

«Είναι προς τιμή της ΝΔ ότι μας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσουμε κατά συνείδηση. Και ενώ το κάνει ο πρωθυπουργός, υφιστάμεθα μπούλινγκ από κάποιους συναδέλφους σας ότι αυτό το κάνουμε δήθεν “γιατί έχουμε προνομιακές σχέσεις με την εκκλησία». Αυτά είπε μεταξύ ‘αλλων ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για την πρόσφατη δημοσκόπηση στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ, και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σχετικά με τον νόμο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών ο κυβερνητικός βουλευτής ενημέρωσε ότι τις ημέρες της ψηφοφορίας θα βρίσκεται σε αποστολή της Βουλής στο εξωτερικό, όπως είπε ο κ. Χαρακόπουλος, «αλλά έχω δημόσια τοποθετηθεί ότι το καταψηφίζω και θα το καταψηφίσω με επιστολική ψήφο. Παρότι υφιστάμεθα μπούλινγκ από συναδέλφους σας ότι αυτό γίνεται, γιατί “έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις με την εκκλησία”, “γιατί μας πιέζει η λεγόμενη ψήφος των πιστών”».

Και πρόσθεσε ότι «είναι προς τιμή της ΝΔ ότι μας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσουμε κατά συνείδηση. Και ενώ το κάνει ο πρωθυπουργός, υφιστάμεθα μπούλινγκ από κάποιους συναδέλφους σας ότι αυτό το κάνουμε δήθεν “γιατί έχουμε προνομιακές σχέσεις με την εκκλησία”. Δηλαδή, έχει δικαίωμα ψήφου κατά συνείδηση αυτός που είναι υπέρ του νομοσχεδίου και όποιος είναι κατά, δεν ψηφίζει με αγνά κίνητρα συνειδήσεως; Έλεος πια, έλεος!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων