18/12/2023 18/12/2023 Στην πρώτη επίσημη βιβλιοπαρουσίαση του νέου θεολογικού συγγράμματος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου με τίτλο: «Το Οικουμενικόν Πατριαρχείον – Εκκλησία Άρχουσα και Πάσχουσα», θα μιλήσει ο δρ Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, Μέλος του Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος μετέβη στην Κωνσταντινούπολη. Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου,...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 14:58

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος παρουσιάζει το βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος παρουσιάζει το βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας

Στην πρώτη επίσημη βιβλιοπαρουσίαση του νέου θεολογικού συγγράμματος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου με τίτλο: «Το Οικουμενικόν Πατριαρχείον – Εκκλησία Άρχουσα και Πάσχουσα», θα μιλήσει ο δρ Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, Μέλος του Βουλής των Ελλήνων, ο οποίος μετέβη στην Κωνσταντινούπολη.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, σήμερα στις 18:00, στην αίθουσα τελετών του Ελληνικού Προξενείου (Σισμανόγλειο Μέγαρο).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, επίσης, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο καθηγητής του Κανονικού Δικαίου του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, κ. Θεόδωρος Γιάγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων