18/10/2022 18/10/2022 Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αυστρίας απονεμήθηκε στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη στη Βιέννη. Με προεδρικό διάταγμα ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Gerhard Karner, παρουσία του Ομοσπονδιακού Καγκελάριου, Karl Nehammer, απένειμε σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στη Βιέννη τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Δημοκρατίας της Αυστρίας. Το εν λόγω παράσημο αποτελεί...
18 Οκτωβρίου, 2022 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2022 - 21:10

Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αυστρίας απονεμήθηκε στον Νότη Μηταράκη

Διαδώστε:
Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αυστρίας απονεμήθηκε στον Νότη Μηταράκη

Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αυστρίας απονεμήθηκε στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη στη Βιέννη.

Με προεδρικό διάταγμα ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Gerhard Karner, παρουσία του Ομοσπονδιακού Καγκελάριου, Karl Nehammer, απένειμε σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στη Βιέννη τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Δημοκρατίας της Αυστρίας.

Το εν λόγω παράσημο αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση που χορηγεί η Δημοκρατία της Αυστρίας και χορηγήθηκε στον Έλληνα υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου για τη συμβολή του στις σχέσεις Ελλάδας – Αυστρίας αλλά και στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων