13/09/2020 13/09/2020 Ο Μίκυ Ρουρκ, που βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God», η οποία αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που παραχώρησε στο πρακτορείο «Ορθοδοξία» και την Πέπη Οικονομάκη, κράτησε στα χέρια του την εικόνα της Παναγίας συγκινημένος. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 19:14

Ο Μίκυ Ρουρκ μιλά για τη ζωή του και την εμπιστοσύνη του στον Θεό και την Παναγία

Διαδώστε:
Ο Μίκυ Ρουρκ μιλά για τη ζωή του και την εμπιστοσύνη του στον Θεό και την Παναγία

Ο Μίκυ Ρουρκ, που βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God», η οποία αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που παραχώρησε στο πρακτορείο «Ορθοδοξία» και την Πέπη Οικονομάκη, κράτησε στα χέρια του την εικόνα της Παναγίας συγκινημένος.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του, αλλά και το πώς πάντα τις ξεπερνούσε, έχοντας εμπιστοσύνη πάντα στο Θεό και βιώνοντας μικρά ή μεγάλα θαύματα.

Έχοντας δίπλα του την σκηνοθέτη της ταινίας, Γελένα Πόποβιτς, την οποία συνεχάρη πολλές φορές για το σπουδαίο σενάριο και την σκηνοθεσία της στο έργο για τη ζωή του Αγίου Νεκτάριου, είπε ότι ήταν μια αφορμή να γνωρίσει την ζωή του Αγίου Νεκτάριου και να συγκλονιστεί από την ταπεινή ζωή του.

Την εικόνα στον Μίκυ Ρουρκ δώρισε το Christianity art.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων