13/11/2019 13/11/2019 Εγκαίνια  και Αγιασμό του νέου χώρου του καταστήματος πληροφορικής  της περιοχής του τέλεσε  ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος  την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019  στο Λυγουριό Αργολίδας. Το νέο κατάστημα με είδη πληροφορικής  και τηλεφωνίας   βρίσκεται στην λεωφόρο Ασκληπιού 166  στο Λυγουριό Αργολίδας. Τη διεύθυνση του καταστήματος έχει ο Ιωάννης Ν. Παρασκευόπουλος .  Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευχήθηκε ...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2019 - 21:33

Ο Μητρ. Αργολίδος εγκαινίασε νέο χώρο καταστήματος πληροφορικής

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αργολίδος εγκαινίασε νέο χώρο καταστήματος πληροφορικής

Εγκαίνια  και Αγιασμό του νέου χώρου του καταστήματος πληροφορικής  της περιοχής του τέλεσε  ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος  την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019  στο Λυγουριό Αργολίδας. Το νέο κατάστημα με είδη πληροφορικής  και τηλεφωνίας   βρίσκεται στην λεωφόρο Ασκληπιού 166  στο Λυγουριό Αργολίδας.

Τη διεύθυνση του καταστήματος έχει ο Ιωάννης Ν. Παρασκευόπουλος .  Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευχήθηκε  για ότι καλύτερο στον Ιωάννη Παρασκευόπουλο ,ιδιοκτήτη του νέου καταστήματος.

Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης , ο υποδιευθυντής  της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως  Αργολίδας   Δημήτριος Καρκαλάτος  και ο τοπικοί παράγοντες καθώς και φίλοι και συγγενείς του επιχειρηματία από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων