28/06/2020 28/06/2020 Υπόμνημα της Επιτροπής αγώνα για την παραμονή της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου στην πόλη (αφού υπάρχουν σκέψεις για απομάκρυνσή της) παρέδωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ.Δαμασκηνός στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί του και με τους άλλους Μητροπολίτες της Θράκης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία και της αρμόδιας για θρησκευτικά ζητήματα υπουργού. Ο...
28 Ιουνίου, 2020 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 16:32

Ο Μητρ. Διδυμοτείχου στη μάχη για να μείνει η Νοσηλευτική στην πόλη

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Διδυμοτείχου στη μάχη για να μείνει η Νοσηλευτική στην πόλη

Υπόμνημα της Επιτροπής αγώνα για την παραμονή της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου στην πόλη (αφού υπάρχουν σκέψεις για απομάκρυνσή της) παρέδωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ.Δαμασκηνός στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί του και με τους άλλους Μητροπολίτες της Θράκης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία και της αρμόδιας για θρησκευτικά ζητήματα υπουργού.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Δαμασκηνός έδωσε στην κυρία Κεραμέως το υπόμνημα αιτημάτων, θέσεων και απόψεων όλων των φορέων του δήμου και της περιοχής για την παραμονή, στήριξη και αναβάθμιση της Σχολής.

Οι Εβρίτες ελπίζουν ότι η κίνηση του αυτή θα είναι καθοριστική, ώστε ο τόπος να κερδίσει τελικά μια δύσκολη μάχη και η Σχολή της Νοσηλευτικής, που παρά τα όσα λέγονται παραμένει στον “αέρα”, θα παραμείνει στο Διδυμότειχο και θα στηριχθεί απ’ όλους εμπράκτως.

Πηγή: evros-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων