13/05/2019 13/05/2019 Την αισιοδοξία του ότι οι σχέσεις της αυτοκέφαλης εκκλησίας της Ουκρανίας με την Πολιτεία θα συνεχιστούν, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος, μετά την συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο της χώρας κ. Βολοντίμιρ Ζελένσκι. “Συζητήσαμε τους τρόπους καταπολέμησης της διαφθοράς και της φτώχειας”, έγραψε ο Μητροπολίτης Επιφάνιος, στον προσωπικό του...
13 Μαΐου, 2019 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2019 - 8:46

Ο Μητρ. Επιφάνιος στον νέο πρόεδρο της Ουκρανίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Επιφάνιος στον νέο πρόεδρο της Ουκρανίας

Την αισιοδοξία του ότι οι σχέσεις της αυτοκέφαλης εκκλησίας της Ουκρανίας με την Πολιτεία θα συνεχιστούν, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος, μετά την συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο της χώρας κ. Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

“Συζητήσαμε τους τρόπους καταπολέμησης της διαφθοράς και της φτώχειας”, έγραψε ο Μητροπολίτης Επιφάνιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προσθέτοντας ότι ο κ. Ζέλενσκι του έκανε θετική εντύπωση.
Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι η πρώτη του συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο θα αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ της εκκλησίας και του κράτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων