02/11/2020 02/11/2020 Στη σημαντική πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο οποίος συνυπέγραψε τη σχετική ιδρυτική πράξη. Μιλώντας στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία και τον  δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 15:13

Ο Μητρ. Ιλίου για την ενδοοικογενειακή βία

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ιλίου για την ενδοοικογενειακή βία

Στη σημαντική πρωτοβουλία για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο οποίος συνυπέγραψε τη σχετική ιδρυτική πράξη. Μιλώντας στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία και τον  δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Συνοδική Επιτροπή Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μεγαλώνει ο κύκλος των ανθρώπων, που εργάζονται σοβαρά για την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας”

Επίσης, ερωτηθείς για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν αύριο στους ναούς, εξέφρασε την ελπίδα ότι αν τηρηθούν σωστά και υπεύθυνα τα μέτρα τότε ο αριθμός των πιστών στις εκκλησίες θα αυξηθεί.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος
Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων