19/05/2020 19/05/2020 Κοντά στο ποίμνιό του, ακόμα και σε αυτυές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας βρίσκεται ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, ο οποίος παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζει το ιεροποστολικό έργο στην καρδιά της Αφρικής . Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κλήμεντος. Τα...
19 Μαΐου, 2020 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2020 - 21:34

Ο Μητρ. Κένυας στηρίζει τις οικογένειες

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κένυας στηρίζει τις οικογένειες

Κοντά στο ποίμνιό του, ακόμα και σε αυτυές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας βρίσκεται ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, ο οποίος παρά τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζει το ιεροποστολικό έργο στην καρδιά της Αφρικής .

Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στους γονείς των παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κλήμεντος. Τα αγαθά είναι προσφορά από ανθρώπους στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ, που στηρίζουν την Μητρόπολη και το έργο της

Ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι μίλησε πρόσφατα για την Ιεραποστολή στην Αφρική και το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι Ορθόδοξοι Ιεραπόστολοι στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη και το Πρακτορείο Ορθοδοξία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων