23/02/2019 23/02/2019 Ράγισαν καρδιές το μεσημέρι στην κηδεία του 24χρονου Σπύρου Θωμά στην Πάτρα. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι ο νεαρός εύζωνας χάθηκε έτσι ξαφνικά. Η κηδεία του έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου με όλες τις τιμές ενός στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά. Με την οικογένεια του εκλιπόντος επικοινώνησε ο Πρόεδρος...
23 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:35

Ο Μητρ. Πατρών στην εξόδιο ακολουθία του Εύζωνα Σπύρου Θωμά

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Πατρών στην εξόδιο ακολουθία του Εύζωνα Σπύρου Θωμά

Ράγισαν καρδιές το μεσημέρι στην κηδεία του 24χρονου Σπύρου Θωμά στην Πάτρα. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι ο νεαρός εύζωνας χάθηκε έτσι ξαφνικά. Η κηδεία του έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου με όλες τις τιμές ενός στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά. Με την οικογένεια του εκλιπόντος επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου σε έναν ναό ασφυκτικά γεμάτο με πλήθος κόσμου να βρίσκεται ακόμα και στον περίβολο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων