16/06/2020 17/06/2020 Τα εγκαίνια της ολοκαίνουργιας Μ.Ε.Θ. πραγματοποιήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος» παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος απηύθυνε ομιλία κατά την οποία εστίασε στη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και στη μεγάλη σημασία που έχει για τον τόπο η...
16 Ιουνίου, 2020 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 15:29

O Μητροπολίτης Δωδώνης τέλεσε τα εγκαίνια της Μ.Ε.Θ. Ζακύνθου

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Δωδώνης τέλεσε τα εγκαίνια της Μ.Ε.Θ. Ζακύνθου

Τα εγκαίνια της ολοκαίνουργιας Μ.Ε.Θ. πραγματοποιήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος» παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος απηύθυνε ομιλία κατά την οποία εστίασε στη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, και στη μεγάλη σημασία που έχει για τον τόπο η λειτουργία της νέας Μ.Ε.Θ, του Βουλευτή Ν. Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού, του Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ι. Καρβέλη, του Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Ραγκούση, καθώς και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου Παύλου Καψαμπέλη, οι οποίοι απηυθύναν χαιρετισμό.

Επίσης, στα εγκαίνια «το παρών» έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, καθώς και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Δεδομένης της πανδημίας του κορωνοϊού η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη “ο Ζάκυνθος” παρουσία μικρού αριθμού προσκεκλημένων, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής τηρήθηκαν αυστηρά οι αποστάσεις ασφαλείας, καθώς και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Υφυπουργό Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη για την καθοριστικής σημασίας συμβολή του στο άνοιγμα της ΜΕΘ. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ι. Καρβέλη , για τη σημαντική συμβολή του, αλλά και στον Διοικητή του Γ.Ν.Ζ. κ. Γ. Ραγκούση για την πολύτιμη βοήθειά του. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και στο συνεργείο καθαρισμού του Νοσοκομείου μας” σημειώνει ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Διονύσιος Ακτύπης που υποδέχτηκε τους άνωθεν κατά τα εγκαίνια της Μ.Ε.Θ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων