07/04/2021 07/04/2021 Τη συνεργασία της ΔΙΣ με τις αρμόδιες αρχές ανακοίνωσε,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην κάμερα του Διεθνούς Πρακτορείου Ορθοδοξία. Ανακοινώνοντας τις μέχρι τώρα αποφάσεις της ΔΙΣ για την τήρηση των μέτρων την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και της Διακαινησίμου...
07 Απριλίου, 2021 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2021 - 16:48

ΔΙΣ: Συνεργασία με τις αρχές για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Διαδώστε:
ΔΙΣ: Συνεργασία με τις αρχές για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τη συνεργασία της ΔΙΣ με τις αρμόδιες αρχές ανακοίνωσε,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην κάμερα του Διεθνούς Πρακτορείου Ορθοδοξία.

Ανακοινώνοντας τις μέχρι τώρα αποφάσεις της ΔΙΣ για την τήρηση των μέτρων την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και της Διακαινησίμου τόνισε ότι αφού η ΔΙΣ συνεργαστεί με τις αρχές θα συνεδριάσει και πάλι την εβδομάδα πριν την Κυριακή των Βαϊων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η επόμενη συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Iωάννα Βουτσή

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων