18/09/2020 18/09/2020 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο και εκπροσώπους των Συλλόγων Ιμβρίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο κ. Κώστας Βλάσης.  Η Ίμβρος είναι ένα νησί με μεγάλη ιστορία και ο τόπος καταγωγής του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνισμός της Ίμβρου «ανθεί» ξανά με πάνω από 600 Έλληνες και...
18 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:47

Ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου στον Κώστα Βλάση

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου στον Κώστα Βλάση

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο και εκπροσώπους των Συλλόγων Ιμβρίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο κ. Κώστας Βλάσης.  Η Ίμβρος είναι ένα νησί με μεγάλη ιστορία και ο τόπος καταγωγής του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνισμός της Ίμβρου «ανθεί» ξανά με πάνω από 600 Έλληνες και πάνω από 50 μαθητές στα 3 ελληνικά σχολεία που λειτουργούν πλέον στο νησί. Η Ελληνική Πολιτεία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη των περήφανων Ελλήνων της Ίμβρου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων