23/12/2019 23/12/2019 Σε κλιμα ιεράς κατανύξεως τελέστηκαν οι χριστουγεννιάτικες Ώρες στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό αγ. Νικολάου Πολυγύρου. Πρόκειται για ακολουθία παλαιά, η οποια μιμείται τις Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Εβδομάδας, και προετοιμάζει τους πιστούς να δεχτούν τη Μητρόπολη των πασών των Εορτών, τα Άγια Χριστούγεννα. Η ακολουθία των Ωρών θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με τον Εσπερινό...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 21:26

Ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας στις Ώρες των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας στις Ώρες των Χριστουγέννων

Σε κλιμα ιεράς κατανύξεως τελέστηκαν οι χριστουγεννιάτικες Ώρες στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό αγ. Νικολάου Πολυγύρου.

Πρόκειται για ακολουθία παλαιά, η οποια μιμείται τις Μεγάλες Ώρες της Μεγάλης Εβδομάδας, και προετοιμάζει τους πιστούς να δεχτούν τη Μητρόπολη των πασών των Εορτών, τα Άγια Χριστούγεννα.

Η ακολουθία των Ωρών θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με τον Εσπερινό των Χριστουγέννων και τη θ. Λειτουργία του Μ. Βασιλείου.

Δεν ήταν λίγοι οι πιστοί που προσήλθαν και συμμετείχαν σε αυτή την τόσο ωραια και κατανυκτική ακολουθία και προϋπάντησαν τον Γεννηθέντα.

Της ιεράς ακολουθίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κασσανδρείας, ο οποίος με την ιδιαίτερη αγάπη του για τη λειτουργική μας ζωή και την απλοτητα της καρδιάς του διακόνησε το ιερό αναλόγιο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων