28/09/2021 28/09/2021 Το ευλογημένο ταξίδι με τη βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου για τους πυρόπληκτους αδελφούς της Εύβοιας, ολοκληρώθηκε. Στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Οικονομικών του Ιδρύματος Εκκλησιαστικής Διακονίας κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη, παρέδωσαν το χρηματικό ποσόν των 18.000€ και...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 21:25

Ο Μητροπολίτης στο τιμόνι για τους πυρόπληκτους (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης στο τιμόνι για τους πυρόπληκτους (ΦΩΤΟ)

Το ευλογημένο ταξίδι με τη βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου για τους πυρόπληκτους αδελφούς της Εύβοιας, ολοκληρώθηκε.

Στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Οικονομικών του Ιδρύματος Εκκλησιαστικής Διακονίας κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη, παρέδωσαν το χρηματικό ποσόν των 18.000€ και αγαθά (ρούχα-γραφική ύλη και τρόφιμα) που συγκεντρώθηκαν για τον σκοπό αυτό. Εκεί τους υποδέχτηκε με αγάπη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος όπου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και την ευλογημένη αυτή αποστολή και είπε χαρακτηριστηκά ότι ήταν δώρο Θεού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων