11/03/2021 11/03/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ Δωρόθεος Β’ θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στις 14:00.  Ο Σεβασμιώτατος  θα μιλήσει για την πανδημία και τις συνέπειες της στην κοινωνία, τις δοκιμασίες που περνάει η ανθρωπότητα λόγω της κρίσης, τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση και για τη νεολαία σήμερα με...
11 Μαρτίου, 2021 - 13:10

Ο Μητροπολίτης Σύρου στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ Δωρόθεος Β’ θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στις 14:00. 

Ο Σεβασμιώτατος  θα μιλήσει για την πανδημία και τις συνέπειες της στην κοινωνία, τις δοκιμασίες που περνάει η ανθρωπότητα λόγω της κρίσης, τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση και για τη νεολαία σήμερα με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τα έκτροπα.

Επίσης θα αναφερθεί και στο ρόλο της εκκλησίας και της οικογένειας που τόσο παίζει ρόλο στην ανατροφή και την στήριξη των νέων μας.

Μπορείτε να ακούσετε ζωντανά το Pemptousia.fm μέσα από την ιστοσελίδα της Πεμπτουσίας πατώντας εδώ.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για να ακούτε το Pemptousia.fm στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet δείτε:

Για συσκευές Android εδώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.radio.pemptousia

Για συσκευές ios εδώ

https://apps.apple.com/us/app/pemptousia-fm/id815566301

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων