16/03/2021 16/03/2021 Την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση και θα κηρύξει στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοπαντάνασσας στο Παλαιχώρι. Την Κυριακή, 21 Μαρτίου, εορτή της Ορθοδοξίας, το πρωί, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό...
16 Μαρτίου, 2021 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2021 - 17:46

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην Α’ Στάση Χαιρετισμών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού στην Α’ Στάση Χαιρετισμών

Την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση και θα κηρύξει στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοπαντάνασσας στο Παλαιχώρι.

Την Κυριακή, 21 Μαρτίου, εορτή της Ορθοδοξίας, το πρωί, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό Αγίου Θεράποντος στο Λυθροδόντα και το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά και στη συνέχεια θα ομιλήσει με θέμα: «Πνευματικοί αναστοχασμοί ». Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, 16 Μαρτίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων