24/06/2021 24/06/2021 “Με βαθύτατο στεναγμό προσεύχομαι για την ταχεία και πλήρη ανάρρωση των αναιτίως πληγέντων αδελφών Αρχιερέων, ιερέων και κοσμικών” δηλώνει, κατ’ αυτήν την ώρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων και αναφέρεται στον δράστη ιερέα, καθηρημένο πλέον, της Ιεράς Μητροπόλεώς του. “Ο δράστης, χειροτονηθείς στην Λιβύη, προσήλθε στην Μητρόπολη Βεροίας το έτος 2014, προερχόμενος από την...
24 Ιουνίου, 2021 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 13:20

Ο Μητροπολίτης Βεροίας για τον δράστη καθηρημένο ιερεά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βεροίας για τον δράστη καθηρημένο ιερεά

“Με βαθύτατο στεναγμό προσεύχομαι για την ταχεία και πλήρη ανάρρωση των αναιτίως πληγέντων αδελφών Αρχιερέων, ιερέων και κοσμικών” δηλώνει, κατ’ αυτήν την ώρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων και αναφέρεται στον δράστη ιερέα, καθηρημένο πλέον, της Ιεράς Μητροπόλεώς του. “Ο δράστης, χειροτονηθείς στην Λιβύη, προσήλθε στην Μητρόπολη Βεροίας το έτος 2014, προερχόμενος από την Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος. Το έτος 2018, εξ αιτίας βαρυτάτης κατηγορίας, ετέθη σε προσωρινή αργία, μέχρι τελεσιδικίας της υποθέσεώς του. Το Επισκοπικό Δικαστήριο, το έτος 2019, έκρινε αυτόν ένοχον και παρέπεμψε την υπόθεσίν του στο αρμόδιο Συνοδικό Δικαστήριο. Από της θέσεώς του σε αργία (2018), εγκατέλειψε την Βέροια, κατοικών έκτοτε και καθόσον γνωρίζω σε χωριό της Νιγρίτης Σερρών. Η εγκληματική πράξη του καθαιρεθέντος κληρικού, που συγκλόνισε το πανελλήνιο είναι αποτρόπαια και άνανδρη και θα λάβει την πρέπουσα τιμωρία από την ελληνική δικαιοσύνη στα χέρια της οποίας βρίσκεται ήδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων