19/08/2020 19/08/2020 Έκτακτη τηλεδιάσκεψη κορυφής θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη οι 27 ηγέτες της ΕΕ, για την κατάσταση στη Λευκορωσία, όπως είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στις εργασίες του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Όπως δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, ο...
19 Αυγούστου, 2020 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 11:50

Ο Μητσοτάκης θέτει στην ΕΕ το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας

Διαδώστε:
Ο Μητσοτάκης θέτει στην ΕΕ το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη κορυφής θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη οι 27 ηγέτες της ΕΕ, για την κατάσταση στη Λευκορωσία, όπως είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στις εργασίες του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Όπως δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, ο πρωθυπουργός θα θέσει κατά τη διάρκεια του συμβουλίου το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στην τηλεδιάσκεψη θα λάβει μέρος και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων