10/05/2020 10/05/2020 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το Έθνος ο Δήμαρχος Αθηνών κ Μπακογιάννης μίλησε για την συναυλία της Πρωτοψάλτη που ξεσήκωσε αντιδράσεις, προσπαθώντας να στρογγυλέψει λίγο τα πράγματα αφού πραγματικά λέκιασε την εικόνα της κυβέρνησης. Στο σχετικό απόσπασμα ο Δήμαρχος Αθηνών ρωτήθηκε: “Πώς ακούσατε την κριτική για την επί φορτηγού συναυλία της κυρίας Πρωτοψάλτη; Θα...
10 Μαΐου, 2020 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 17:40

Μπακογιάννης: “Την ευθύνη για την συναυλία την έχω εγώ μόνο”

Διαδώστε:
Μπακογιάννης: “Την ευθύνη για την συναυλία την έχω εγώ μόνο”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το Έθνος ο Δήμαρχος Αθηνών κ Μπακογιάννης μίλησε για την συναυλία της Πρωτοψάλτη που ξεσήκωσε αντιδράσεις, προσπαθώντας να στρογγυλέψει λίγο τα πράγματα αφού πραγματικά λέκιασε την εικόνα της κυβέρνησης.

Στο σχετικό απόσπασμα ο Δήμαρχος Αθηνών ρωτήθηκε:

“Πώς ακούσατε την κριτική για την επί φορτηγού συναυλία της κυρίας Πρωτοψάλτη; Θα ήταν καλύτερα αν δεν είχατε κάνει τη στάση στο Μαξίμου; Οντως σας τηλεφώνησε ο πρωθυπουργός για να αλλάξετε τη διαδρομή;”

“Επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση, είμαι ξεκάθαρος. Την ευθύνη για τη διαδρομή και το πέρασμα αυτής της σπουδαίας ερμηνεύτριας από τις γειτονιές της Αθήνας, τα νοσοκομεία, το Μαξίμου και κάθε γωνιά της πόλης, την έχω εγώ και μόνο” αποκρίνεται ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Προσπαθώντας μάλιστα να δικαιολογηθεί και ο ίδιος τόνισε: “Ομως, να σας πω κάτι; Δεν προσφέρεται η μουσική ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, ούτε η ίδια η Αλκηστις Πρωτοψάλτη που τραγουδούσε στους δρόμους της πόλης για τέσσερις ώρες. Η μουσική πρέπει και μας ενώνει, δεν διχάζει ποτέ”.

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων