28/06/2022 28/06/2022 Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαικής Ζοζέπ Μπορέλ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος δεν συμπεριλήφθηκε στο έκτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας. «Στα τέλη Μαΐου καταλήξαμε σε μια συμφωνία για το 6ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, αλλά χρειάστηκε ένας μήνας για να συμφωνήσουμε. Λυπάμαι που ορισμένες από...
28 Ιουνίου, 2022 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2022 - 18:55

Ο Μπορέλ για τη μη ένταξη του Πατριάρχη Μόσχας στο πακέτο κυρώσεων

Διαδώστε:
Ο Μπορέλ για τη μη ένταξη του Πατριάρχη Μόσχας στο πακέτο κυρώσεων

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαικής Ζοζέπ Μπορέλ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος δεν συμπεριλήφθηκε στο έκτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

«Στα τέλη Μαΐου καταλήξαμε σε μια συμφωνία για το 6ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, αλλά χρειάστηκε ένας μήνας για να συμφωνήσουμε. Λυπάμαι που ορισμένες από τις τελικές διατάξεις χαλάρωσαν την τελευταία στιγμή – για παράδειγμα ο Πατριάρχης Κύριλλος έμεινε εκτός λίστας με τα άτομα που υπόκεινται σε κυρώσεις, παρά το γεγονός ότι η παρουσία στον κατάλογο δεν προκάλεσε διαφωνίες κατά τις συζητήσεις στο Συμβούλιο», έγραψε ο Ζοζέπ Μπορέλ στο προσωπικό του μπλογκ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων