29/05/2024 29/05/2024 “571 έτη από την ‘Αλωση, δεν σβήνει από την εθνική και παγκόσμια μνήμη η πολιτιστική κληρονομιά της Κωνσταντινούπολης”. Αυτό έγραψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο ” Χ ” ο υπουργός Εθνκής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας ,με αφορμή τη σημερινή επέτειο. Ο κ. Δένδιας επισυνάπτει στην ανάρτησή του νωπογραφία από άγνωστο καλλιτέχνη στην Εκκλησία...
29 Μαΐου, 2024 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 14:08

Ο Ν.Δένδιας για τη σημερινή επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης

Διαδώστε:
Ο Ν.Δένδιας για τη σημερινή επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης

“571 έτη από την ‘Αλωση, δεν σβήνει από την εθνική και παγκόσμια μνήμη η πολιτιστική κληρονομιά της Κωνσταντινούπολης”. Αυτό έγραψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο ” Χ ” ο υπουργός Εθνκής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας ,με αφορμή τη σημερινή επέτειο.

Ο κ. Δένδιας επισυνάπτει στην ανάρτησή του νωπογραφία από άγνωστο καλλιτέχνη στην Εκκλησία της Μονής Moldovita (Ρουμανία) υπό τον τίτλο “29 Μαίου 1453”, στην οποία απεικονίζεται η πολιορκία της Κωνσταντινούπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων