23/06/2020 23/06/2020 Στους χώρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνεχίζονται αυτές τις μέρες τα γυρίσματα της ταινίας της «Ο Άνθρωπος του Θεού» («Man of God»), που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Με αφορμή τα γυρίσματα, η σκηνοθέτις Yelena Popovic και οι συντελεστές της ταινίας, Άρης Σερβετάλης, Νικήτας Τσακίρογλου και Μιχάλης Μητρούσης, ξεναγήθηκαν από τον π. Θεολόγο Αλεξανδράκη, αναπληρωτή διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής...
23 Ιουνίου, 2020 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 19:09

Ο Νικήτας Τσακίρογλου ως Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Ο Νικήτας Τσακίρογλου ως Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Στους χώρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνεχίζονται αυτές τις μέρες τα γυρίσματα της ταινίας της «Ο Άνθρωπος του Θεού» («Man of God»), που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Με αφορμή τα γυρίσματα, η σκηνοθέτις Yelena Popovic και οι συντελεστές της ταινίας, Άρης Σερβετάλης, Νικήτας Τσακίρογλου και Μιχάλης Μητρούσης, ξεναγήθηκαν από τον π. Θεολόγο Αλεξανδράκη, αναπληρωτή διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης, που στεγάζεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, στους χώρους του Ιδρύματος, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα και την Κρύπτη της Αγίας Φιλοθέης.

Στη φωτογραφία βλέπεται τον π. Θεολόγο με τον Νικήτα Τσακίρογλου, που ενσαρκώνει τον μακαριστό Πατριάρχη Αλεξανδρείας Σωφρόνιο.

ΔΕΙΤΕ – Αποκλειστικό – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων