29/07/2021 29/07/2021 Στον απόηχο των παράνομων τουρκικών εξαγγελιών για τα Βαρώσια και της διεθνούς καταδίκης τους, καθώς και δύο ημέρες μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει σήμερα τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Το...
29 Ιουλίου, 2021 - 8:29

Ο Νίκος Δένδιας ενημερώνει τα κόμματα για το Κυπριακό

Διαδώστε:
Ο Νίκος Δένδιας ενημερώνει τα κόμματα για το Κυπριακό

Στον απόηχο των παράνομων τουρκικών εξαγγελιών για τα Βαρώσια και της διεθνούς καταδίκης τους, καθώς και δύο ημέρες μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει σήμερα τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του υπουργού Εξωτερικών θα ξεκινήσει με την ενημέρωση του τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κατρούγκαλου (11:00-11:30) και θα ακολουθήσουν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος (12:00-12:30), της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας (12:30-13:00), του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα και Δημήτρης Λιάπης (13:00-13:30) και της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας (13:30-14:00). Η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Αυγούστου (11.00-11:30).

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο την εξαγγελία της τουρκικής πλευράς, κάλεσε την Τουρκία να σεβαστεί τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και βρίσκεται σε στενό συντονισμό με την Κυπριακή Δημοκρατία για τα επόμενα βήματα της αντιμετώπισης της τουρκικής παραβατικότητας και επιθετικότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων